Kategóriák
TOP termékek
Fizetési megoldás
Tanúsítvány
SSL Certificate
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Olcsóbbat.hu


Olcsóbbat.hu
JóSzaki.hu

JóSzaki.hu

Mosógépszerelők Budapesten

Hírlevél
Látogató számláló
2
6
6
8
9
9
7
Termék részletek


COMPUTHERM E800RF multizónás WI-fi termosztát vezeték nélküli érintőgombos vezérlőkkel

COMPUTHERM E800RF multizónás WI-fi termosztát vezeték nélküli érintőgombos vezérlőkkel
  • COMPUTHERM E800RF multizónás WI-fi termosztát vezeték nélküli érintőgombos vezérlőkkel
114 900 Ft (90 472 Ft+ÁFA)

Leírás

Computherm E800RF multizónás Wi-Fi termosztát.

A készülék alapcsomagja két vezeték nélküli programozható Wi-Fi termosztátot és egy vevőegységet tartalmaz. Igény esetén további 6 COMPUTHERM E800RF (TX) Wi-Fi termosztáttal is bővíthető. A vevőegység fogadja a termosztátok kapcsolójeleit, vezérli a kazánt és parancsot ad a termosztátokhoz tartozó fűtési zónaszelepek (max. 8 zóna) nyitására/zárására, valamint a közös szivattyúkimenethez csatlakoztatott szivattyú indítására. Az egyes zónák külön-külön, vagy akár egyszerre is üzemeltethetők.

Computherm E800RF multizónás Wi-Fi termosztát, amely a Magyarországon forgalomban lévő kazánok és klímaberendezések túlnyomó többségének szabályozására alkalmas.

Ez lehetőséget biztosít arra, hogy mindig csak azok a helyiségek legyenek fűtve, melyekre éppen szükség van.

Az internetes elérésnek köszönhetően a termosztáthoz csatlakoztatott készülékek távolról is vezérelhetők, illetve ellenőrizhető azok működése mobiltelefonja, táblagépe segítségével.

A termosztátok lehetőséget biztosítanak a kapcsolási érzékenység megválasztására, a hőérzékelő kalibrálására, a hűtés és fűtés üzemmódok közti egyszerű váltásra valamint a kezelőgombok lezárására.

Olyan helyre ajánljuk, ahol szükség van programozhatóságra és a fűtési rendszer zónákra bontására, továbbá fontos a távvezérelhetőség, a pontos hőmérséklet-mérés és hőfokbeállítás, a hordozhatóság valamint a kapcsolási pontosság.

A COMPUTHERM E800RF típ. Wi-Fi termosztát Egyszerűen csatlakoztatható bármely, kétvezetékes szobatermosztát csatlakozási ponttal rendelkező gázkazánhoz, továbbá tetszőleges klímaberendezéshez vagy egyéb elektromos készülékhez függetlenül attól, hogy azok 24 V-os vagy 230 V-os vezérlőáramkörrel rendelkeznek.

A készülék alapcsomagja két COMPUTHERM E800RF (TX) termosztátot és egy vevőegységet tartalmaz.

Igény esetén a berendezés további hat COMPUTHERM E800RF (TX) termosztáttal bővíthető.

A vevőegység fogadja a termosztátok kapcsolójeleit, vezérli a kazánt vagy klímaberendezést (terhelhetőség: max.30 V DC / 250 V AC, 3 A [1 A induktív terhelés]), a termosztátokhoz tartozó fűtési zónaszelepeket (max. 8 zóna, zónánkénti kimeneti feszültség és terhelhetőség: 230 V AC, max. 3 A /1 A induktív/) és a közösített szivattyút (kimeneti feszültség és terhelhetőség: 230 V AC, max. 10 A /3 A induktív/).

A zónakimenetek és a közösített szivattyúkimenet maximális terhelhetősége együttesen 15 A (4 A induktív terhelés).

A fűtési rendszer zónákra bontásával az egyes zónák külön-külön, vagy akár egyszerre is üzemeltethetők.

Ez lehetőséget biztosít arra, hogy mindig csak azok a helyiségek legyenek fűtve, melyekre éppen szükség van (pl. nappal a nappali és a fürdőszoba, éjjel pedig a hálószoba).

8-nál több zóna vezérlése megoldható további COMPUTHERM E800RF termosztátok használatával (8 zónánként 1 db vevőegység szükséges).

Ebben az esetben a potenciálmentes kazánvezérlő kimeneteket (NO-COM) párhuzamosan kell a kazánhoz csatlakoztatni, a zónakimenetek pedig egymástól függetlenül működnek.

A termosztátok és a vevőegység között a kapcsolatot vezeték nélküli (rádiófrekvenciás) összeköttetés biztosítja, ezért a termosztátok és a kazán között nincs szükség vezeték kiépítésére.

A termosztátok nem sugároznak állandóan, de az aktuális kapcsoló parancsokat 6 percenként ismételgetik, így egy esetleges áramszünet után is biztosított a fűtés/hűtés vezérlése, amennyiben a beállítások között ez az opció van kiválasztva.

A termosztátokba szerelt jeladó hatótávolsága nyílt terepen kb. 250 m.

Ez a távolság épületen belül jelentősen csökkenhet, különösen akkor, ha a rádióhullámok útjába fémszerkezet, vasbeton-, vagy vályogfal kerül.

A termosztátok hordozhatósága több előnyt is biztosít, pl. nincs szükség vezeték kiépítésére, mely különösen régi épületek korszerűsítésénél előnyös, használat közben választható ki a készülék optimális elhelyezése, használata olyan esetekben is előnyös, amikor napszakonként más-más helyiségben (napközben a nappaliban, de éjjelre a hálószobában) kívánjuk elhelyezni a termosztátot.

A multizónás vevőegységhez csatlakoztatott összes termosztát külön-külön az interneten keresztül és az érintőgombos kezelőfelületen is egyszerűen vezérelhető, azok működési állapota folyamatosan ellenőrizhető.

A készülék lehetőséget nyújt hőmérséklet illetve időpont alapján történő automatikus vezérlésre is.

Több, akár különböző helyszíneken üzembe helyezett termosztát ugyanazon felhasználói fiókba regisztrálható,
vezérelhető.

A termék segítségével a lakásának, házának vagy üdülőjének a fűtése/hűtése bármikor és bárhonnan vezérelhetővé tehető.

A termék különösen ideális akkor, ha lakását vagy házát nem előre meghatározott napirend szerint használja, a fűtési szezon alatt bizonytalan időtartamra elutazik otthonról, illetve ha a fűtési
szezon alatt is szeretné üdülőjét használni.

A COMPUTHERM E800RF Wi-Fi termosztát használható:

  • gázkazánok vezérlésére
  • meglévő fűtési/hűtési rendszer távvezérlésére
  • elektromos bojlerek vezérlésére
  • szolár rendszerek vezérlésére
  • egyéb elektromos készülékek egyes csoportjainak vezérlésére
  • Szállítási költség 
    Ingyen
    Szállítási Idő 
    1 munkanap
    Cikkszám
    3053-814
    Tömeg
    1,5 g/db
Webáruház készítés